Promotorii faptelor bune au daruit martisoare liceenilor din Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

martisoare (4)Vestitorii primaverii au iesit in aceasta dimineata pe strazile din Baia Mare, in cadrul unei actiuni organizata de tinerii dornici sa faca fapte bune. Acestia au sarbatorit 1 Martie alaturi de liceenii baimareni, carora le-au oferit sute de martisoare si urari de bine.

Pentru a demonstra ca faptele bune se pot face fara mult efort, tinerii baimareni au organizat, astazi, o actiune prin care si-au propus sa ii determine pe cei de varsta lor sa nu uite traditia romaneasca si sa ii provoace sa poarte micutele simboluri ale primaverii.

Promotorii faptelor bune au putut fi zariti in zonele aglomerate din Baia Mare, fiind usor de reperat pentru ca aveau cu ei un copacel de ale carui ramurele erau prinse martisoare.

“Am ales sa marcam ziua de azi impartind martisoare confectionate manual de copiii de la Asociatia Autism si tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC. Am facut o fapta buna pentru acestia, dar si pentru doamnele si domnisoarele pe care le-am intalnit dimineata. Astfel, incercam sa marcam aceasta zi de primavara, sa pastram traditia si sa facem o fapta buna, asa cum ar trebui sa faca fiecare dintre noi”, a declarat Romeo Crisan, membru in comunitatea Baia Mare Fapte Bune.

Actiunea tinerilor este doar inceputul unui demers mai amplu dedicat faptelor bune in Baia Mare si la care sunt asteptati sa participe toti cei care rezoneaza cu aceasta idee. Membrii comunitatii Baia Mare Fapte Bune au creat un grup public pe Facebook  in care se pot inscrie si alte persoane care doresc sa fapte bune si sa vina cu propuneri.

Andreea FAT

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=mE5hQX8gVTw[/youtube]

martisoare (1)

martisoare (3)

martisoare (2)

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2