Propuneri online ale Muzeului Judetean de Arta Baia Mare

PNL

Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» prezinta oferta online din perioada suspendarii temporare a programului cu publicul.

Salile de expozitii ale Muzeului Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» raman temporar inchise.

“Pentru a ne revedea sanatosi cat mai curand, va rugam sa ramaneti acasa. Pentru a ne revedea cu bine, cu sufletul plin, noi, custozi ai Frumosului, lucram sistematic si creativ sa va ramanem aproape. Va dam intalnire zi de zi in mediul onlineprin retelele de socializare, pagina web www.muzartbm.ro, blog muzeuldeartabaiamare.wordpress.com.

Propunem o incursiune virtuala prin Centrul Artistic Baia Mare pentru a redescoperi figuri reprezentative ale fenomenului artistic, prezentate de dr. Tiberiu Alexa, dr. Ioan Angel Negrean si dr. Dorel. Topan.

Ne concentram pe lucrurile marunte care de obicei trec neobservate si facem si desfacem un puzzle online. Am ales detalii felurite din picturi. Priviti in amanunt lucrarea pe de-a-ntreg pe Instagram si-apoi cititi povestea pe site-ul nostru web.

Primavara s-a instalat in sala noastra de expozitii temporare si ne-ar parea rau sa nu va bucurati cu noi. Impartasim energia si culoarea ei, tablou cu tablou. Va spunem si cateva cuvinte despre autorii picturilor, de lecturat in tihna pe blogul muzeului.

Revedem impreuna evenimente si va punem la dispozitie resursele utile pe care le descoperim. Cand dorul de noi devine de nestavilit, v-asiguram ca suntem la un click distanta. Puteti sa ne strabateti galeriile la orice ora, de oriunde prin turul virtual. Il gasiti pe blog si site, si nu uitati sa activati FlashPlayer. Raspundem prompt la e-mail (muzartbm@yahoo.com) si mesaje si va transmitem in timp util orice informatii privind reluarea accesului public. #ArtCanHelp

Ramanem aproape si va incurajam sa va bucurati de timpul linistit. Totul va fi bine, daca #StamAcasa!”, se arata intr-un comunicat al institutiei de cultura.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1