Protectorul si complicele plagiatorilor, „Domnul” lider de sindicat care desfiinteaza institutii ca sa-si scape sefii de acuzatiile de plagiat da lectii de drept!

PNL

mircea dolhaPentru ca lumea nu a uitat ca domnul Liviu Pop este cel care a facut Maramuresul de ras, cand, in calitate de ministru interimar al Educatiei, a desfiintat, peste noapte, Comisia care tocmai analiza acuzele de plagiat aduse tezei de doctorat a lui Victor Viorel Ponta, ar face bine sa se abtina de a da lectii juridice.

Eu am facut facultatea de drept la zi, si sunt mandru de asta. Nu stiu la ce forma de invatamant a terminat domnul Liviu Pop facultatea de obraznicie, unde e absolvent Magna Cum Laude!

Stie tot Maramuresul ca Mircea Man a avut mandat din partea PNL sa candideze pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, iar prin invalidare i-a fost suprimat acest drept.

Numitul Pop Liviu Marian apara in continuare ilegalitatea de la Consiliul Judetean Maramures prin care celor doi consilieri judeteni alesi ai PNL nu li s-au validat mandatele.

Prins cu ocaua mica (a cata oara?) cade ca de obicei in penibil. Ii repet tovarasului Pop, poate pricepe: nevalidarea mandatului unui consilier local/judetean este un abuz. Punct. Aici nu e cu daca si parca. E simplu!

Pricepe acest enunt si un elev de clasa a 4-a cu conditia sa fi dat pe la scoala, ceea se pare ca nu este cazul personajului amintit. La fel ca alti colegi de partid, tovarasul Pop nu intelege democratia. La ei totul se face in dispretul legii si cu pumnul in gura. Avem astfel o noua dovada (a cata oara?) ca acest grup infractional organizat numit PSD este un pericol pentru Romania. Iar Pop Liviu Marian devine pe zi ce trece un Emil Bobu.

Deputat – Mircea Dolha

Presedinte PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. doctor

  Bine domnule Dolha sa nu mai vorbiti din astea ca toti stim ce a însemnat psd pentru domnia voastră! Acum in campanie vreti sa impresionati! Pe mine m-ati impresionat cu mega dumneavoastră vila,va recomand sa o vopsiti galbena sa fie in trend cu partidul pe care îl reprezentati ca rosul ala inclina spre psd! Va rog sa ne lasati in pace ca am văzut cam ce puteti toti care ati reprezentat maramuresul in parlament si camera sa nu mai vorbim de fosti ministrii!

  Reply
  1. B.G.

   Din pacate niciun parlamentar nu a facut ceva bun pentru judetul asta.Cu o fosta ghida avem turismul cel mai slab din zona,cu un lider de sindicat avem cele mai mici salarii si o muncitorime fara drepturi ( se inchid sectii la cate un ,,control” al ITM-ului,oare de ce ?),cu niste juristi avem doar contracte proaste care pe langa ca ne costa mult aiurea nici nu am reusim sa realizam ceva,cu niste ingineri care au vazut fabricile decat in desene animate si le confunda pe acelea din Parcurile Industriale cu cele de joaca pentru coconi,iar de economisti sa nu mai vorbim,avem cel mai mic PIB din zona.

   Reply
 2. Ion Beuca

  Ca sa fie mai complicat decat desfiintarea unei Comisii de doctorate, luati de aici precedent judiciar, domnule senator Pop Liviu Maria: “Dispune anularea Hotărârii Consiliului Judeţean Galaţi nr.119/27.06.2016 (privind constituirea CJ) Obligă pe pârâţi la adoptarea unei hotărâri de validare a mandatului de consilier judeţean al reclamantului, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei sentinţe. Dispune anularea HCJ Galaţi nr.120/27.06.2016 şi a HCJ Galaţi nr.121/27.06.2016 de alegere a Preşedintelui şi, respectiv, vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Galaţi. Obligă pe pârâţi să achite reclamantului suma de 1.350 lei cheltuieli de judecată. Definitivă privind soluţia pronunţată cu privire la anularea HCJ 119/2016 şi obligarea C.J Galaţi la emiterea hotărârii de validare pentru reclamant. Cu recurs în 15 zile de la comunicare privind soluţia pronunţată cu privire la anularea HCJ 120 şi HCJ 121, ambele din 27.06.2016. Sub sancţiunea nulităţii, recursul se va depune la Tribunalul Galaţi. Pronunţată în şedinţa publică din 10.08.2016.
  Document: Hotarâre 640/2016 10.08.2016-Tribunalul Galati.

  Reply
 3. George

  Trist este ca pe ambii taurasi ii caracterizeaza traseismul si limitarea de sub frunte. Pop si Dolha exista datorita noua. Daca vreti sa devina amintire, in decembrie ii puten atasa in albumul cu “asa nu”.

  Reply
  1. dj

   Stai liniștit,ii salvează partidele,liderii de la Centru,pe care i-au servit si care au nevoie de pupi….si obedienti din teritoriu.Ca in rest cu sau fără ei judetul era in acelasi hal,jalnic.Eu am o treaba cu consiliile locale si judetene care au niste pungasi care in loc sa aduca progres si dezvoltare ne aduc regres si subdezvoltare.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1