ProTehnica, la Centrul de Instruire si Marketing din Baia Mare, in perioada 24-26 mai

PNL

Camera de Comert si Industrie Maramures organizeaza in perioada 24 – 26 mai 2018, in parteneriat cu Consiliul Judetean Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Gheorghe Pop de Basesti” al Judetului Maramures si Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, evenimentul ProTehnica, care va avea loc la Centrul de Instruire si Marketing din Baia Mare, Aleea Expozitiei nr. 5.

Manifestarea, va reuni si trei saloane specializate, Salonul Prevent, Salonul Energii Regenerabile si Alternative si Salonul Inventatorilor Maramureseni, si isi propune sa devina un punct de intalnire cu relevanta regionala in domeniul dezvoltarii durabile, care sa reuneasca firme, cercetatori, reprezentanti ai mediului academic, inventatori, autoritati publice si asociatii relevante.

Obiectivele pentru aceasta editie sunt:
– promovarea companiilor cu activitate semnificativa de inovare tehnologica, care deruleaza activitati de cercetare si dezvoltare, pentru evidentia inca o data importanta sectoarelor inovative in dezvoltarea economica regionala.
– prezentarea de noi solutii tehnice privind specificul expozitiei
– facilitarea interactiunii dintre institutiile cu rol de avizare, autorizare si control si agentii economici in ceea ce priveste obtinerea acestor avize, autorizatii.

Program de vizitare zilnic intre 10 -16 Intrarea libera!

In cadrul manifestarilor conexe am realizat un program de seminarii si prezentari in care institutii cu rol de avizare si control Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Gheorghe Pop de Basesti” al Judetului Maramures si Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures vor prezenta noutati legislative din domeniul lor de activitate.
In acest sens rugam ca toate persoanele interesate sa completeze talonul de participare la seminarii pana in 17 mai 2018. TALON DE PARICIPARE

Prezentare evenimente

Salonul PREVENT ne propunem sa devina o viitoare platforma regionala reprezentativa de intalnire a actorilor interesati de domeniul siguranta si securitate fie ei din categoriile rezidential, business sau public,:
– Safety: sisteme de luminoblocuri pt iluminat antipanica si de evacuare video
– AFDD: Protectie contra arcului electric
– Sisteme de Securitate si supraveghere video
– Proiectare si licentiere sisteme de supraveghere inclusive autit pentru securitate
– Sisteme de protectie si detectie pentru gaz

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures va prezenta in cadrul manifestarii:
– Categoriile de constructii si amenajari care se supun avizari si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu; .
– Categorii de constructii la care este obligatorie realizarea adaposturilor de protectie civila, precum si a celor la care se amenajeaza puncte de comanda de protectie civila;
– Documente necesare pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu si protectie civila;

Inspectorul de Politie Judetean Maramures
1 iulie 2018 este termenul-limita pana la care toate firmele trebuie sa aiba realizata analiza de risc.
Lipsa analizei de risc la securitate fizica se poate sanctiona cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei, potrivit reglementarilor in vigoare la acest moment. In acest context, IPJ Maramures, va prezenta:

– normele legislative aplicabile operatorilor economici despre analiza de risc la securitatea fizica reglementata de legea 333/2003
– noutati si reglementari legislative cu privire la autorizarea, instalarea si functionarea sistemelor de supraveghere.

Salonul Energii Regenerabile si Alternative – energie solara, pompe de caldura, biomasa, biogaz, hidroenergie, eficienta energetica in constructii si renovare. Salonul va reuni autoritati publice, finantatori, asociatii relevante, cercetatori, cadre universitare si companii care vor prezenta noi cercetari, tehnologii, inovatii si surse de finantare pentru domeniul energiilor regenerabile si alternative.

– automatizari in cladiri -xComfort:
– UPS : surse de alimentare neintreruptibila
– panouri solare si automatizare casa inteligenta
– sisteme panouri fotovoltaice
– Sisteme industriale de iluminat led
– Sisteme de energie din surse regenerabile cu panouri fotovoltaice
– Izolatii cu celuloza la poduri si mansarde, cu Izolatii Naturale
– Prezentare autoturisme electrice RENAULT

Salonul Inventatorilor Maramureseni organizat impreuna cu Societatea Inventatorilor din Romania va avea peste 25 de inventii, inovatii si brevete din Maramures dar si din tara.

TAPARO S.A.
Prezentare brevet de inventie material compozit dezvoltat de firma TAPARO care a fost deja integrat in procesul de productie. Materialul compozit, este obtinut dintr-un amestec de plante tehnice cu fibra textila termoplasta, este ecologic, reutilizabil si asigura inlocuirea masei lemnoase, dar si obtinerea de piese de mobilier cu forme care sa permita un design creativ si care sa tina pasul cu tendintele actuale.
– Metode de realizare a materialului compozit folosit in industria mobile
– Laterala de canapea realizata prin termoformare si procedeu pentru realizarea acesteia

Orice alte informatii suplimentare le puteti obtine la tel. +40-262-221510, 0362-405303, 0728-233908, fax +40-262-225794, e-mail: cci_mm@ccimm.ro, persoana de contact Adrian Nicolaescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1