Protest al polițiștilor în fața Prefecturii Maramureș (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Aproximativ 100 de polițiști, angajați ai penitenciarului și grefieri au protestat în cursul dimineții de miercuri, 27 ianuarie, în fața Palatului Administrativ din Baia Mare față de măsurile guvernului.

„Nu mai acceptăm să fim bătaia de joc a guvernanţilor, bătaie de joc care a atins limita suportabilităţii. Complementar acestor acţiuni, vom adopta şi celelalte măsuri deja anunţate la începutul anului: vom aplica în continuare avertismente, vom refuza efectuarea orelor suplimentare şi nu vom mai proceda la comunicarea deciziilor DSP sau la verificarea persoanelor izolate sau carantinate, iar în final ne vom suspenda activitatea similar magistraţilor”, transmit sindicaliștii de la Europol.

Astfel de acțiuni au fost organizate și în alte orașe din țară.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. dan

  Cu limita de pensionare nesimtita, conditii de munca bune, norma de hrana, echipament, etc. mai trebuie sa prindem noi, civilii, hotii si borfasii si sa-i ducem la politie, iar ei sa se chinuie sa scrie procesul verbal.
  Greu, monser, greu…

  Reply
 2. Guard Dogs

  Mda … mergand pe logica , intr-un stat democratic este ireal ca si sistemul bugetar sa fie salarizat peste sistemul privat , pt . ca atunci intram in faliment … din punct de vedere politic suntem o tara in tranzitie de mai bine de un sfert de secol [ amatorism absolut ] , mai mult o piata de desfacere decat o piata emergenta si unde stilul mercantil este imbinat cu coruptia si hotia la nivel inalt … un adevarat paradox este ca protestatarii se roaga de cei care le baga mana in buzunar , in loc sa-i aibe ca si ,, clienti ,, … Concluzia … ,, In jurul nostru totul e minciuna , deci totul e permis ! … Si atunci nimic nu-i imposibil ! ,, = Un comisar acuza =

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *