Protest: Ciobanii au plecat de la Parlament, dar ameninta ca se vor intoarce cu tot cu oi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

protest-ciobani-jandarmiCei peste 3.000 de crescatori de oi care au protestat, marti, la Palatul Parlamentului au incheiat manifestatia dupa aproximativ opt ore, spunand ca daca Legea vanatorii nu va fi modificata, asa cum li s-a promis, ciobanii vor veni cu oile sa protesteze din nou, iar „lucrurile vor fi foarte rele”, informeaza ziare.com.

Protestul ciobanilor s-a incheiat la ora 17:00, cand reprezentantii crescatorilor de oi care au fost la negocieri la Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor le-au transmis manifestantilor sa plece acasa dupa ce au obtinut promisiunea ca va fi modificata legea astfel incat sa poata merge cu oile la pascut pe terenurile lor si sa aiba cati caini vor.

Crescatorii de oi s-au declarat „invingatori” dupa discutiile din Comisia de Agricultura, considerand ca acestea au fost un succes deoarece cele doua puncte pe care le-au revendicat le-au fost aprobate la nivel declarativ. Pentru celelalte revendicari se va constitui un grup de lucru ce va stabili care sunt modificarile pe care le doresc la Legea vanatorii.

Mai multe pe ziare.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2