Protest disperat – Un baimarean s-a urcat pe un acoperis al Primariei Baia Mare

PNL

 

In cursul cursul zilei de joi, un baimarean in varsta de 30 de ani a protestat la sediul Primariei Municipiului Baia Mare. In mod inedit, acesta s-a cocotat pe acoperisul unei anexe a cladirii, spre surprinderea tuturor celor care au asistat la incredibila scena.

Nemultumirea barbatului este data de faptul ca in perioada urmatoare trebuie sa fie evacuat din locuinta sociala, din cauza restantelor la utilitati si chirie.

In urma cu o saptamana, cetateanul a fost somat sa-si plateasca datoriile catre Primarie, datorii cumulate din luna iulie 2016, in urma ocuparii locuintei  sociale situate pe strada Horea din Baia Mare.

Protestul a durat circa 30 de minute, timp in care la locul faptei a ajuns Politia Locala.

La aparitia politistilor, barbatul a coborat de buna voie. Mai apoi, a fost condus catre Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare, unde a fost instiintat ca trebuie sa achite pana saptamana viitoare aproximativ 1.800 lei.

“Acest gest nu ne opreste sa continuam demersurile legale. Pentru cei care nu platesc de buna voie, facem somatii, iar pana la inceputul saptamanii viitoare, trebuie sa plateasca sau sa paraseasca locuinta. Cel putin verbal, individul a afirmat ca se conformeaza si isi va plati datoria. In total este indatorat cu suma de 5.700 lei, iar momentan are de achitat 1.800 lei pentru a-si pastra locuinta”, a punctat Bogdan Gavra, reprezentantul Serviciului Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1