UPDATE: Protest fata de legile justitiei. Ce au hotarat magistratii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Protestul nu a mai avut loc luni, magistratii maramureseni urmand sa aiba o sedinta si sa decida apoi ce vor face.

Judecatorii si procurorii maramureseni sunt asteptati in strada, luni, incepand cu ora 12. Ei protesteaza, imbracati in robe, in fata tribunalelor, anunta judecatorul clujean Cristi Danilet, pe contul sau de Facebook.

“Luni, intre orele 12-13, judecatorii si procurorii din judetele Cluj, Salaj, Maramures, Bistrita-Nasaud vor iesi in fata tribunalelor, imbracati in robe! Ei vor protesta impotriva modificarilor aduse la Legile justitiei si a codurilor penal si de procedura penala. Speram ca la fel vor proceda magistratii din celelalte judete ale tarii.

Magistratii romani nu vor accepta nepasatori ca Parlamentul sa dezbata legi date in favoarea infractorilor. Este o rusine ceea ce se intampla. Legile nu se fac pentru anumite persoane.

Asadar, luni vom anunta si noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Daca trebuie sa iasa si magistratii in strada sa intelegeti ca e groasa, atunci o sa facem si asta, sa vuiasca Europa!”, scrie Danilet.

Luni, senatorii urmeaza sa adopte cele trei Legi ale justitiei, votate de Camera Deputatilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2