Protest inedit la Prefectura Maramureș. Șase mașini folosite de Cartel Alfa pentru a transmite un mesaj actualilor guvernanți. Vezi aici, de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Șase mașini, pe care au fost puse cartoane cu mesaje pentru actualii guvernanți, au stat astăzi în parcarea Prefecturii timp de 30 de minute. Protestul inedit a început la ora 09.00 și a fost organizat de Cartel Alfa.

Spunem că este inedit deoarece sunt interzise, pe perioada pandemiei, manifestările publice. Chiar și așa, sindicaliștii au găsit o variantă prin care să transmită mesajele lor actualei guvernări. Mașinile au fost staționate în parcarea Prefecturii încă de noaptea trecută pentru a fi siguri că au loc de parcare.

Florin Hosu, președinte Cartel Alfa: ”Acțiunea noastră vine în sprijinul asistenților personali, dar și a angajaților DGSAPC Maramureș deoarece nu sunt bani de salarii, luna august fiind descoperită. Am ținut legătura cu Instituția Prefectului de Maramureș, care a trimis o adresă la Ministerul Finanțelor prin care a solicitat de urgență acordarea sumelor necesare pentru salarii. La acțiunea de astăzi participă și omologul meu de la Satu Mare, Dârle Vasile. Suntem deschiși unui dialog cu prefectul sau subprefectul de Maramureș. Vreau să vă spun că în Satu Mare există o localitate unde asistenții personali nu și-au primit salariile de 6 luni.”

Deocamdată Ministerul Finanțelor încă nu a dat un răspuns oficial.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1