Protest la Urbis: O parte din angajati cer salarii mai mari si demisia directorului Ion Pop

Reclame home 1
Reclame home 1

ion pop rapiduO parte din angajatii societatii Urbis Baia Mare solicita marirea salariului, precum si demisia directorului Ion Pop. In cursul zilei de ieri, majoritatea conducatorilor auto au purtat banderole albe, iar astazi va fi pichetat sediul societatii.

Liderul Sindicatului Lucratorilor din Transporturi si Servicii Maramures, Gavril Ciceo, afirma ca salariul minim al unui conducator auto ar trebuie sa fie 1.900 lei, doar ca la Urbis este mult mai mic.

„Marea majoritatea a conducatorilor auto au purtat banderole albe, sunt foarte nemultumiti din cauza salarizarii. Un conducator auto ar trebui sa aiba acuma salariu minim 1.900 lei, la care se adauga celelalte.

La noi, intamplarea face ca are 1.400 lei. Mai cerem si reviziile la autobuze, care nu se mai fac, iar cercetarile disciplinare se fac in mod abuziv. E o frica si s-a instalat o teama, dar sunt multe pe care nu le voi lasa”, a spus Gavril Ciceo.

Directorul Ion Pop nu a putut fi contactat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Florin Ivan

  Oare in tot orasul Baia Mare nu s a gasit un inginer auto care sa coordoneze activitatea la aceasta unitate ? Actualul ” marele sef” a baut lapte dulce si in vechiul regim , si bea in continuare.

  Reply
  1. STEKO

   Un,,meserias bun”(fie inginer sau mecanic)nu se va unili pentru un salar de ris!Va merge acolo unde munca ii va fi rasplatita.Acest gen de serviciu este pentru fini,nepoti,verisoare.Nu ma refer la cei care duc greul unei societati,adica cei care raspund de viata a sute sau mii de calatori…

   Reply
 2. Petrică

  Domnule Florin Ivan, chiar credeți că un bun coordonator trebuie să fie musai inginer auto?
  Problema este alta. Nu se mai poate fura, în special motorină, oamenii nu sunt obișnuiți cu disciplina!
  Amintiți-vă cum se călătorea înainte de a veni Pop. El a băut și bea lapte dulce (expresia vă aparține), pentru că a muncit și muncește. Ați vrea cumva ca cei ce au băut lapte dulce în regimul trecut să-i dăm la coș?
  Peste tot se cere muncă și disciplină. În felul acesta nu vom avea probleme.

  Reply
  1. Attila

   Lasa linguseala. Militareala nu inseamna bun management. Iar pop e departe de a fi un specialist in ceva. Ca majoritatea militienilor, e un frecator de menta grozav. Ceea de face el nu e munca, asta nu a facut niciodata.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole