Protest – Sute de baimareni in strada: „Jos Parlamentul!” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

protest piata millennium baia mareAproximativ 400 de persoane s-au adunat in cursul serii de miercuri, 4 noiembrie, in fata Prefecturii Maramures, ca urmare a evenimentelor petrecute in ultimele zile.

Chiar daca Guvernul a demisionat, baimarenii adunati in strada au strigat, printre altele, „Jos Parlamentul”, „Iesiti din casa daca va pasa”, „Jos coruptia”.

Ulterior, protestatarii s-au deplasat pe strazile orasului, atingand zonele centrale.

„Joi va urma un alt protest, iar vineri, unul de amploare, de la ora 7 seara”, a spus unul dintre participantii la eveniment.

In urma cu doua zile, aproximativ 200 de persoane au aprins lumanari in Centrul Vechi, in memoria victimelor din clubul Colectiv.

ZiarMM

Foto: Dragos MOLDOVAN

protest baia mare

 

Asa!

Posted by Dragos Moldovan on 4 Noiembrie 2015

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. colis

    Frumos … trebuia sa va opriti si la primarie … ca si acolo sunt politicieni exact ca si cei de la bucuresti … sa nu uitam ca ne conduce un primar vizat de DNA in cel putin 2 dosare, un primar care in 2011 daca nu ma insel a fost desemnat cel mai mare traseist politic din tara … e deajuns sa citesti rechizitoriul DNA ca sa te ingretosezi de ce oamni ne conduc

    Reply
  2. STEKO

    Cineva spunea azi in piata ca la protest nu se va striga cuvintul,,vital”.Altcineva la mall,spunea ca traseul va fi facut sa nu treaca prin fata primariei(P?).Si inca cineva in podu’ garii spunea ca protestul va fi in asa fel organizat incit sa nu dauneze imaginii…ma rog,cineva nu vrea sa se ofileasca panselutele…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2