Proteste anti-Basescu: Sediul PDL din Baia Mare, tinta protestelor a aproximativ 100 de baimareni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa protestul de la Prefectura Maramures, un alt protest a avut loc in Piata Revolutiei in jurul orei 17:00, aproximativ 100 de baimareni adunand-se pentru a manifesta impotriva lui Traian Basescu si a actualei Puteri. De asemenea, ultima parte a protestului a constat intr-un mars pana la sediul PDL Baia Mare, unde a fost liniste totala. Protestele vor continua si maine, incepand cu ora 17:00.

„Au fost vreo 100 de persoane, apreciez eu. Am fost cu steaguri, au fost care au adus tot felul de obiective simbolice, unul a adus o ghilotina. S-a stat pe Platou vreo doua ore si s-au scandat Jos Basescu si Jos Guvernul, sloganele care sunt si la nivel central. Mai apoi, am plecat in mars pana la sediul PDL, dar a fost un mars al nostru, adica ne-am organizat singuri. Ne-am pus banderole tricolore pe brat, acolo am mai stat vreo jumatate de ora si am tot scandat.

In afara de un jandarm care a stat planton acolo, in fata usii, a fost pustiu. Pe drum ne-au mai insotit asa, de departe, o masina a politiei si a jandarmeriei, dar nu ne-au deranjat. Am ramas toti ca ne vedem si maine, la ora 17:00, pe Platou, si apoi vedem cum mai procedam”, a spus jurnalistul Cornel Sabou.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2