Proteste intr-un oras din Germania la o luna dupa ce o adolescenta a fost ucisa de un refugiat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tensiunile au escaladat duminica intr-un oras din sud-vestul Germaniei, la o luna dupa ce o adolescenta de 15 ani a fost injunghiata mortal, dupa toate probabilitatile de fostul sau iubit, un solicitant de azil afgan, a anuntat politia germana, informeaza dpa, transmite AGERPRES.

Cateva sute de oameni s-au adunat sa protesteze in Kandel, un oras cu o populatie de 9.000 de locuitori din landul german Renania-Palatinat, a anuntat duminica un purtator de cuvant al politiei.

Alianta Femeilor din Kandel a marsaluit de la magazinul unde a fost ucisa Mia, pana in piata centrala a orasului, scandand “Siguranta pentru noi si copiii nostri”.

In acelasi timp, o platforma antirasista a organizat o contra-demonstratie, in aceeasi piata.

Presupusul autor al crimei, care potrivit surselor oficiale are si el tot 15 ani, este un refugiat afgan. Potrivit tatalui victimei, acesta a declarat la starea civila o varsta mult inferioara varstei sale adevarate, pentru a se asigura ca poate ramane in Germania.

Inainte de a fi ucisa, Mia inaintase o plangere la politie impotriva fostului sau prieten pentru insulta, amenintare si hartuire.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2