Protocol de colaborare intre Ministerul Turismului si Judetul Maramures

Executivul Consiliului Judetean Maramures a propus spre aprobarea plenului CJ un protocol de colaborare intre Ministerul Turismului si Judetul Maramures, pentru promovarea celor doua mari evenimente organizate de Consiliul Judetean. Este vorba despre ”Zilele Maramuresului – Haida, hai in Maramures” editia a III-a, care va avea loc in luna mai 2017 si ”Craciun in Maramures”, editia a IX-a, care se va desfasura in luna decembrie.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, evenimentele urmeaza sa fie promovate in cadrul organismelor de promovare turistica cu sediul in strainatate, ale reprezentantelor si misiunilor diplomatice, dar si ale organismelor de specialitate in domeniul turismului din tara si internationale. Reamintim ca unul dintre secretarii de stat ai Ministerului Turismului este maramureseanul Bogdan Tomoiaga, fost consilier judetean.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Ioan Doru Dancus a subliniat faptul ca, prin incheierea acestui protocol, se realizeaza o deschidere mai ampla pentru colaborari institutionale cu tot mai multe entitati de la nivel central. Totodata, Maramuresul va fi partener oficial al Ministerului Turismului la o serie de evenimente ce vor avea loc in cursul acestui an.

”Ministerul vine in sprijinul nostru si la actiunea ”Zilele Maramuresului – Haida, hai in Maramures”, prin directionarea spre judet a unui numar insemnat de specialisti, precum si turoperatori interesati sa ne promoveze ca zona turistica”, a aratat vicepresedintele CJ Maramures, Ioan Doru Dancus.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. asistenta Mariuca

    Seriosss ????!!!!! Extraordinar !!!!!
    Mai întai cu rusii, apoi cu americanii, mai pe urma cu arabii, mai spre final cu albanezii… în ritmul asta judele de județ va încheia protocol cu Republica Antarctica! ehehei, unde sînteti voi carcotasilor, de nu vedeti maretele realizari pe hartie!
    Si… apropo…, sa nu uitati sa aprobati bujetul ăla gross si lista de vacante-calatorii pe glob pentru renumita COMISIE de plecari prin strainatate condusa mai abitir-smechereste de Angel Crist, capelanul fiind in intensă recuperare dupa o serie de întreruperi de joc murdar, de catre generosul DNA ! ‘ei na…, si ce dacă naivii de consilianți de județ o sa bage mana în visteria po::pulimii până la cot???, un țol un se vede iar DNA va fi generos înca odata !!! Se va da liber la VIZITE…..afară !!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1