Pruna anunta ca il da in judecata pe Ponta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

raluca-prunaMinistrul Justitiei, Raluca Pruna, anunta ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut la adresa sa.

“Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare. Il anunt public — ca avocat intrat pe bune in profesie — ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii. Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii. Pe cei multi, scarbiti de cum sunteti reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflectie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis)”, a scris Raluca Pruna pe Facebook.

Joi, intr-o postare pe aceeasi retea de socializare, Victor Ponta a propus “un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania” cu incaperi care sa poarte numele “Monica Macovei” si “Raluca Pruna”. El a facut aceasta afirmatie in contextul in care Primaria Capitalei a anuntat ca spatiul public situat la intersectia bulevardelor Carol I si Ion C. Bratianu va purta numele actorului Radu Beligan, despre care Ponta spune ca “toti pigmeii il “infierau” cu manie proletara”.

Mai multe pe agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ciprian coc

    Degeaba isi pune Ponta mintea cu ea,Ponta va ramane in istorie pe când de ralucuta in 2 ani nimeni nu-si va mai aduce aminte.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *