PSD-ALDE arunca tara in haos!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Decapitandu-si propriul Guvern pentru a doua oara in mai putin de 1 an, lucru nemaiintalnit in afara tarilor bananiere, PSD condus de Liviu Dragnea da dovada de o imensa iresponsabilitate si arunca din nou tara intr-o criza politica. PSD-ALDE pune luptele interne de putere mai presus de interesul Romaniei si schimba prim-ministrii fara a tine cont de consecintele catastrofale in privinta stabilitatii tarii.

O tara fara stabilitate si fara un sistem previzibil si predictibil este o tara de unde oamenii pleaca in pribegie pentru a-si cauta bunastarea in alte locuri, este o tara ocolita de mediul de afaceri, este o tara care nu este luata in serios pe plan extern si asa mai departe… O tara care are stabilitatea interna a unui stat african aflat in razboi civil nu poate sa ofere un trai decent poporului sau.

Asta ofera gruparea PSD-ALDE. Ce ramane dupa Guvernul PSD-ALDE 2, dupa MihaiTudose? Datorie publica mai mare, inflatie mai mare, ROBOR mai mare (rate mai mari), investitii mai putine, slabirea justitiei, cresteri de salarii pe hartie si nu in realitate. In incheiere, remarc faptul ca pentru prima data in istorie, premierul Japoniei se afla in Romania, interesat de investitii. Putem sa-l trimitem la Dragnea, ca noi tocmai am ramas in bezna, fara guvern.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Corneliu Zelea Codreanu

    Pentru credibilitatea acestui articol domnul parlamentar (din fotografie),ar putea sa ne spuna numele dansului si sa publice un document scanat, care sa certifice studiile domniei sale ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2