PSD amana Congresul pentru alegerea noii conduceri din cauza coronavirusului

PNL

PSD anunta ca, avand in vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul Romaniei, conducerea interimara a partidului a decis amanarea Congresului de pe data de 29 februarie.

Social-democratii transmit printr-un comunicat de presa ca “o parte insemnata a delegatilor la congresul PSD sunt implicati in gestionarea pe plan local a masurilor ce se impun pentru prevenirea raspandirii infectarii cu COVID-19, conducerea interimara a PSD a decis amanarea Congresului planificat pentru sambata, 29 februarie”.

“Consideram ca toti cei care sunt implicati la nivel local, in gestionarea amenintarii cu care se confrunta Romania, trebuie sa se ocupe acum de siguranta si sanatatea oamenilor, orice alte activitati nefiind o prioritate”, mai transmite PSD.

Totodata, acestia spun ca decizia de amanare a Congresului a avut in vedere si recomandarile specialistilor din domeniul medical, potrivit carora adunarile care implica un numar atat de mare de participanti, din toate zonele tarii, nu sunt indicate in situatia data.

euractiv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1