PSD Maramures finalizeaza campania de transferuri cu inca patru primari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PSD Maramures a reusit sa transfere inca patru primari si doi viceprimari odata cu ultima zi in care OUG 55/2014 le mai permite alesilor locali sa schimbe formatiunea politica din care fac parte.

Astfel, au devenit social-democrati urmatorii primari: Irina Iusco (Sieu), Stefan Iuga (Salistea de Sus), Stefan Oncea (Poienile de Sub Munte) si Sorin Timis (Borsa).

Totodata, au trecut in PSD si viceprimarii Vasile Leordean (Petrova) si Norel Began (Sarasau).

In toata aceasta perioada, PSD Maramures a reusit sa-si aconteze 14 primari, 13 viceprimari si 78 de consilieri locali.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. zoli

  Acei primari n… care au trecut la sleahta de h… din PSD ar trebui exclusi in viitor si din viata politica.Unde este optiunea alegatorului sau se duc in politica pentru a umple buzunarele proprii si celor apropiati?

  Reply
 2. STEKO

  Datoria guvernamentală externă pe termen mediu și lung a crescut sub guvernarea Ponta cu 8,3 miliarde euro, din aprilie 2012 până în prezent. Asta înseamnă o îndatorare suplimentară a celor 19 milioane de români cu circa 440 euro pe locuitor. Este singura moștenire certă lăsată copiilor noștri și generațiilor mai tinere de Victor Ponta. Asta înseamnă peste un sfert din datoria guvernamentală totală a țării de aproape 1.600 euro pe locuitor. Ce a făcut cu acești bani? Vreo autostradă? Nu. Vreo școală sau vreun spital nou? Zero. Nu a reușit să pună nici abecedarele pe bancă. A modernizat vreo instituție publică sau vreun serviciu public? Nu.
  Acest adevăr sinistru este acoperit în spațiul public cu amnezia, minciuna și confuzia indusă de „eroul televizat” Ponta, care afirmă că: “În perioada ianuarie 2009 – aprilie 2012 Traian Băsescu şi PDL au amanetat România, în condiţiile în care datoria externă pe termen mediu şi lung a crescut cu aproape 27 miliarde de euro“. Adevărul s-a dovedit de prea multe ori principalul inamic al lui Victor Ponta. Iată dovada datelor oficiale publicate pe site-ul BNR aici.
  Spun confuzie pentru că Ponta induce în eroare românii când atribuie responsabilitatea datoriei externe totale integral guvernării. Datoria externă totală a unei țări include împrumuturile Guvernului, ale BNR și ale actorilor privați. Așadar, imputăm îndatorarea externă a Guvernelor prin raportarea la „datoria guvernamentală externă totală”. Ea poate fi pe termen scurt sau mediu și lung. Datoriile externe ale BNR și ale actorilor privați sunt plătite de ei înșiși, nu din bugetul țării, adică nu din taxele românilor.
  Adevărul este că sub guvernarea PDL datoria externă guvernamentală totală a crescut cu 13.6 miliarde euro, de la începutul anului 2009, până în aprilie 2012. Din aceasta, datoria externă guvernamentală pe termen mediu și lung a crescut cu 11,5 miliarde euro, și nu cu 27 miliarde euro, așa cum minte Premierul Ponta.
  Spun amnezie pentru că Ponta a uitat că PSD a guvernat România alături de PDL în anul 2009. Ponta a uitat că a fost ministru în guvernarea PSD-PDL, iar în anul 2009 a contribuit direct și personal la „amanetarea României”. Până în luna septembrie a anului 2009, datoria externă totală sub PSD-PDL a crescut cu 8,7 miliarde euro. Din aceasta, datoria guvernamentală totală a crescut cu 2,4 miliarde euro. Restul datoriei aparține BNR și sectorului privat.
  Ponta adaugă primei minciuni încă una când afirmă că „acum trebuie să continuăm să plătim împrumuturile din trecut, pentru a ieşi din gaura în care ne-a băgat regimul Băsescu”. NU Guvernul Ponta a contribuit la reducerea datoriei externe totale a țării, ci BNR cu 7,5 miliarde euro și sectorul privat plus cel bancar cu încă 7,8 miliarde euro (din aprilie 2012 până în prezent). Guvernul Ponta a contribuit direct la creșterea datoriei externe guvernamentale totale a țării cu 6,4 miliarde euro (observați că e mai redusă decât datoria guvernamentală pe termen mediu și lung pentru că a scăzut cea pe termen scurt; cu alte cuvinte, Ponta a trasferat povara plății datoriilor de pe umerii generațiilor actuale asupra generațiilor viitoare).
  Așadar, de ce își arogă Ponta merite pe care nu le are? Sunt meritele sectorului privat și bancar. De ce o face totuși? Pentru că Ponta este un Premier slab, care nu are cu ce da socoteală după doi ani și jumătate de mandat. El poate confirma doar că a aruncat România în recesiune tehnică.
  Copy-paste din,,nasul TV”…
  …PENTRU CA PESTE TOT ,,COMENTARIILE SINT INCHISE”…

  Reply
 3. Pili

  Daca noi credem ca le pasa de alegatori, ne inselam amarnic… Alegatorul, este prioritatea lor, doar o luna… Atat cat dureaza campania electorala…Dupa aceea prioritatile lor se schimba…Doar si gurita lor ar manca o bucata de paine mai alba…Necazul mare este ca, doar o mica parte din electorat constientizeaza si taxeaza asta…Marea gloata ii investeste cu putere si in continuare… Scopul lor nu e acela de a crea bunastare. Omul satul e mai greu de cumparat si manipulat…Scopul lor e sa-si umple buzunarele… Ale lor si ale catorva acoliti care-i ajuta la indeplinirea lui. Sa nu ne mire faptul ca o cotesc, unde-i ciolanul mai mare…Sau cel putin, unde cred ei ca va fi…Au cotit-o toti spre PSD…Dorinta mea cea mai mare ar fi sa se insele…As suferi mult, sa vad din nou Romania rosie….

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole