PSD Maramures il sustine pe Catalin Chereches la Primaria Baia Mare, dar are unele regrete

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PSD Maramures se pregateste sa faca toate eforturile pentru sustinerea deputatului Catalin Chereches la alegerile din 8 mai pentru functia de primar al municipiului Baia Mare. Cu toate acestea, reprezentantii partidului isi exprima regretul cu privire la faptul n-au reusit sa-si impuna propriu candidat.

„Avand in vedere sedinta de azi-dimineata a USL, la care a existat o reprezentare la varf, si la care s-a vorbit despre faptul ca domnul Catalin Chereches este membru PNL cu drepturi depline, asta inseamna ca in cazul lui se aplica 100% prevederile protocolului de colaborare a USL. Asta prevede ca cel mai bun in sondajele de opinie este candidatul aliantei.

Asadar, PSD Maramures nu are alta optiune decat sa respecte prevederile protocolului, pozitia noastra este evident una care ne intristeaza pentru ca nu am reusit sa impunem totusi un candidat al PSD-ului pentru Primaria Baia Mare. PSD Maramures va depune eforturile necesare pentru a vedea candidatura sa la bun sfarsit”, a spus Gabriel Zetea, purtatorul de cuvant al PSD Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2