PSD Maramures merge cu UNPR la Europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liderii PSD Maramures si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile europarlamentare din 25 mai alaturi de UNPR.

PSD Maramures are adoptata o rezolutie prin care doreste sa participe in nume propriu la alegerile europene.

Pana in 31 ianuarie, PSD va decide felul in care va candida la alegerile europarlamentare, componenta nominala a listei, precum si aliantele.

“Singurul lucru stabilit pana la acest moment este ca PSD va candida alaturi de UNPR la alegerile europarlamentare, stim cu totii ca sunt in acest moment discutii extrem de avansate pentru ca Partidul Conservator, de asemenea, sa candideze alaturi de Partidul Social Democrat” a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

El a mai spus ca isi doreste ca social-democratii maramureseni sa aiba un candidat propriu.

“Ne dorim cu totii sa vedem cum stam din punct de vedere electoral, sa incercam sa ne mobilizam separat electoratul, de asemenea de a avea un scor bun in judetul Maramures, pentru a putea propulsa un cadidat propriu, adica din judetul Maramures, din cadrul organizatiei judetene, pe lista nationala.

Nu o sa facem public numele pe care dorim sa-l sustinem pe aceasta lista pana in momentul in care vom avea o discutie directa cu presedintele PSD, Victor Ponta” a adaugat Gabriel Zetea.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. Doran

    Vor fi ce-au fost si mai mult decat atat. Adica, UNPR se va contopi in masa partidului stat, Chereches va fi albit la Nufarul iar electoratul de stanga va continua sa traiasca in concordia promisa de batranul edec, Iliescu. Viitor luminos, carevasazica.

    Reply
  2. USL_As

    mai Zeteo, nu vezi ca … voi astia noi nu sunteti in stare sa va pronuntati numele daramite sa va mai si duceti in Parlamentul European!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2