PSD minte din nou: cresterea porcilor in gospodarii nu va fi interzisa

Reclame home 1
Reclame home 1

PSD a inceput o noua campanie de dezinformare si manipulare, de data aceasta pe tema cresterii porcilor in gospodariile individuale.

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) nu interzice si nu limiteaza cresterea porcilor in gospodariile populatiei si acest lucru a fost spus cat se poate de clar de catre presedintele institutiei, Robert Chioveanu.

ANSVSA a pus in dezbatere publica, conform procedurii legale, un proiect de ordin prin care se stabilesc reguli minimale de buna practica in cresterea porcilor, astfel incat sa fie asigurate conditii de biosecuritate si sa se previna raspandirea pestei porcine.

,,Avem nevoie de masuri care sa relanseze activitatea de crestere a porcilor in Romania, afectata grav de pesta porcina. Ordinul ANSVSA, pus in dezbatere publica, nu interzice cresterea porcilor in gospodarii, stabileste doar reguli de biosecuritate, astfel incat in viitor sa nu mai avem situatii de raspandire a pestei porcine, asa cum s-a intamplat in ultima vreme. Sa nu uitam ca PSD nu a fost in stare sa gestioneze evolutia pestei porcine in Romania, care a generat pagube uriase atat crescatorilor, cat si consumatorilor, prin cresterea pretului carnii de porc. Asiguram toti cetatenii ca vor putea creste porci in gospodaria proprie, cu respectarea unor norme minime de biosecuritate.”, a declarat Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures si secretar de stat in Cancelaria Prim-Ministrului.

Biroul de presa
PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole