septembrie 17, 2021

PSD miroase pericolul de la urne si declanseaza operatiunea ”Boicotul”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romanii sunt incurajati sa raporteze orice tentativa de frauda la votul de pe 26 mai pe www.oprestefrauda.ro

Partidul lui Liviu Dragnea a inceput sa inventeze tot felul de bariere administrative pentru a ii impiedica pe oameni sa voteze duminica, 26 mai, la alegerile europarlamentare si referendum. Operatiunea de boicot al celor doua scrutinuri este amplu orchestrata prin intermediul institutiilor pe care PSD le controleaza – Ministerul de Interne, Consiliul National al Audiovizualului, Autoritatea Electorala Permanenta, prefectii si primarii din toata tara.

Obiectivul PSD este unul singur: o prezenta cat mai mica la urne astfel incat referendumul pentru justitie sa nu fie validat. In plus, pe hartie, PSD este avantajat la procentul de la europarlamentare la o prezenta mica la vot.

Ordonanta care a anuntat totul

Dealtfel, Guvernul PSD-ALDE a fost la un pas de a adopta o ordonanta de urgenta care sa altereze cu totul soarta referendumului pentru justitie prin modificarea cvorumului de validare. Numai presiunea politica si publica i-a facut sa se razgandeasca in ultimul moment. Apoi, PSD-ALDE au vrut sa ii interzica presedintelui Romaniei sa se exprime in favoarea referendumului pentru justitie pe care chiar el l-a initiat. Mai mult, intentia PSD-ALDE a fost de a ii investi pe presedintii de sectie de votare cu dreptul de a intreba fiecare votant daca vrea sa isi exprime votul si pentru referendumul pentru justitie. Miza PSD-ALDE a fost si ramane invalidarea referendumului pentru justitie astfel incat dupa alegeri sa mearga linistiti mai departe cu amnistia si gratierea precum si cu modificarea legislatiei penale.

O lunga serie de abuzuri

In ultima saptamana, o serie de evenimente au aratat adevarata dimensiune a disperarii PSD pe masura ce se apropie ziua votului.

La Topoloveni, in judetul Arges, 10 protestatari pasnici au fost saltati cu duba de jandarmi si dusi la Politie pentru ca Liviu Dragnea era in localitate. La Targoviste, in Dambovita, orasul intreg a fost inchis pe perioada in care PSD organiza un miting politic. Accesul pe anumite strazi se facea numai cu parole de teama ca cetatenii vor tulbura intrunirea politica a PSD. Dupa mitingurile tulburate de protestatari la Iasi si Galati, ministrul de interne Carmen Dan a anuntat ca nu exclude ca oamenii caresi-au manifestat pasnic opozitia fata de PSD sa fie anchetati penal.
Cartitele politice din institutii, in serviciul PSD

In plus, dupa cum a atras atentia presedintele PNL Ludovic Orban, institutii publice controlate de PSD ii fac jocul lui Liviu Dragnea. “Nici pana astazi Autoritatea Electorala Permanenta nu a realizat clipul de informare pentru cetatenii romani privitor la referendumul convocat de presedintele Iohannis. Nici pana astazi CNA nu a acordat timpul de antena pe audiovizual printr-o decizie in conformitate cu legea pentru referendum”, a atras atentia presedintele liberalilor.

El declara si ca exista informatii din toate judetele ca prefectii si presedintii de consilii judetene ii vor forta pe primarii PSD si ALDE sa se aseze in fata sectiilor de votare pentru a ii determina pe oameni, prin intimidare si amenintare, sa nu voteze la referendum.

Mobilizare anti-frauda

De altfel, PNL a lansat un site de internet, oprestefrauda.ro, in care fiecare cetatean care ia contact cutentative de boicot sau fraudare a alegerilor si referendumului este rugat sa transmita informatiile pentru a ii opri pe cei de la PSD.

Partidul National Liberal face un apel catre toti romanii: ”referendumul este cea mai desavarsita forma de democratie prin care fiecare cetatean roman poate sa decida direct asupra unei probleme fundamentale a societatii romanesti. Sa nu se lase mintiti, sa nu se lase pacaliti, sa nu se lase amenintati, sa nu se lase sub nicio forma manipulati de disperatii care conduc astazi Romania si care incearca prin toate mijloacele posibile sa impiedice prezenta oamenilor la vot si exercitarea libera a dreptului de vot, atat la referendum cat si la alegerile pentru Parlamentul European”.

La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2