PSD, o piatra de moara legata la gatul Romaniei. Iohannis si PNL vor sa puna tara pe picioare

Aflati la Targoviste, pentru o intalnire cu simpatizantii, Klaus Iohannis si Ludovic Orban au luat la pas orasul, intrand in contact cu cetatenii. Doi politicieni normali, intampinati cu caldura, in orasul pe care, la europarlamentare, PSD l-a transformat intr-o cazemata, permitand accesul doar pe baza de parola.

Vedem ca abia acum incepem sa scapam de comunism s vedem ca de fapt ce ne-a tinut in urma, ce ne-a tinut ca s cum am fi avut o piatra de moara legata de gat, este PSD-ul”, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban au mers pe jos prin Targoviste, in drumul spre Casa de Cultura din localitate, unde a avut loc intalnirea sefului statului cu simpatizantii sai din Dambovita.  Oamenii au dat mana cu presedintele Romaniei si au facut fotografii cu acesta.

Printre cei care au dorit sa il cunoasca pe seful statului s-a numarat Radu Lecoiu, un elev din Targoviste care a castigat medalia de aur la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori. Seful statului si campionul olimpic la juniori, acum in clasa a IX-a, au discutat in interiorul Casei de Cultura, inainte ca presedintele sa ajunga la reuniunea PNL. La cererea adolescentului, presedintele Iohannis i-a acordat un autograf pe EU.RO, o carte a presedintelui Iohannis dedicata Uniunii Europene. Elevul a facut si un selfie cu presedintele Romaniei. De altfel, seful statului a fost asaltat de simpatizanti care au dorit sa faca fotografii cu el.

Indepartatea PSD de la putere

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s mai bine in ultimii 30 de ani.

Si daca ne uitam in urma, in aceasta perioada de tranzitie, in acesti 30 de ani, vedem ca abia acum incepem sa scapam de comunism si vedem ca de fapt ce ne-a tinut in urma, ce ne-a tinut ca si cum am fi avut o piatra de moara legata de gat, este PSD. PSD este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult, nu s-a dezvoltat mai bine”, a acuzat presedintele Klaus Iohannis.

El a opinat ca schimbarea trebuie sa fie una profunda s sa duca la sfarstul perioadei de tranzitie. ”Nu putem, noi, romanii, sa ramanem ancorati intr-o vesnica tranzitie. Trebuie sa incepem sa pasim pe calea cea dreapta. Or asta se poate numai daca indepartam PSD de la putere pentru o perioada lunga de timp! Altfel, schimbarea nu se va produce. Amintiti-va ca noi am mai crezut in anumite etape ca am scapat. Am crezut ca am scapat de tot de comunisti. Am crezut in unele etape, chiar am crezut, ca am scapat si de PSD. Dar PSD mereu si mereu s-a intors, cu alte fete, cu alte nume, dar cu aceleasi metehne”, a declarat Klaus Iohannis.

Guvernarea Iohannis-PNL

Si in acest timp trebuie sa guverneze Partidul National Liberal! Trebuie sa guverneze Partidul National Liberal, fiindca este o forta enorma. Am dovedit-o”, a fost mesajul presedintelui Iohannis.

Seful statului a explicat celor care il intreaba de ce vorbeste despre PSD ca  guvernarile PSD sunt vinovate de lipsa autostrazilor, a spitalelor, dar s de faptul ca pensionarii intreaba daca li se vor taia pensiile. Iohannis a aratat, in acest context, ca seniorii trebuie sa aiba o viata decenta s ca PNL va asigura veniturile pensionarilor.

Imi doresc, un guvern cu care putem sa lucram impreuna, un guvern cu care, dupa atatia ani, dragii mei, in fine ne apucam de treaba pentru romani! Si este foarte, foarte mult de lucru. Trebuie sa reconstruim marile sisteme ale Romaniei. Trebuie sa refacem justitia si sa reluam lupta anticoruptie. Trebuie sa transformam economia Romaniei intr-o economie sustenabila. Trebuie sa facem scolile sigure pentru elevi si pentru profesori. Trebuie sa construim acele spitale pe care le-am promis. Trebuie sa garantam pensionarilor pensiile. Trebuie sa dezvoltam infrastructura”,a declarat seful statului.

PNL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1