PSD si PMP fac alianta in Consiliul Judetean Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

protocol PSD-PMP3PSD Maramures si PMP Maramures au semnat luni, 13 iunie, un protocol de colaborare administrativa si politica in Consiliul Judetean.

Liderul social-democratilor, Gabriel Zetea, a spus ca in perioada urmatoare se va incerca incheierea de protocoale si cu alte partide.

“Cei cu care am reusit cel mai repede sa ne intelegem in ceea ce priveste interesul judetului, cetateanului, in primul si primul rand, au fost reprezentantii Partidului Miscarea Populara. In perioada urmatoare, cred ca PSD va reusi sa incheie si alte protocoale de asemenea gen si cu celelalte partide care au reusit sa treaca pragul si sa aiba reprezentare in Consiliul Judetean Maramures.

Sigur, cel pe care Miscarea Popular il sustine in executivul Consiliului Judetean este Lucian Morar. Am luat act de propunerea PMP  si PSD ii va acorda lui Lucian Morar sustinerea pentru o functie in executivul Consiliului Judetean Maramures”, a spus Gabriel Zetea.

Presedintele PMP Maramures, Adrian Todoran, a precizat ca a semnat protocolul cu PSD deoarece doar asa partidul isi va putea indeplini promisiunile facute in campania electorala.

“Ne-am decis sa semnam acest protocol cu PSD prin simplul fapt ca am stat la discutii nu cu oameni politici, am stat la discutii cu oameni care vor sa schimbe si sa continue proiectele ce tin de Maramures. Suntem bucurosi ca putem pune umarul si sa formam majoritate buna in Consiliul Judetean, iar dincolo de haina politica noi am facut cateva promisiuni si alaturi de PSD vrem sa ajungem sa ne indeplinim promisiunile facute in campania electorala.

PMP a hotarat sa semneze protocolul pentru ca, lasand la o parte toate discutiile si toate negocierile, PSD a fost singurul care a intins mana si a intins o speranta pentru a aduce planurile noastre la bun sfarsit. Cred ca PSD Maramures, PMP Maramures vor putea realiza obiectivele realizate in campania electorala”, a declarat Adrian Todoran.

Vlad HERMAN

protocol PSD-PMP

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Dumitru G.

    Toate ca toate , dar sa va aliati cu caricatura de partid a lui Base ?! Despre onoare ati auzit PSD-istilor ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *