PSD sustine proiectele primarilor din Maramures (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sfarsitul de saptamana a fost unul extem de incarcat pentru conducerea judeteana a PSD, care si-a dorit sa fie alaturi de primarii judetului la toate actiunile organizate pentru comunitate. Alaturi de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, s-a aflat secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, senatorii de Maramures, Liviu Marian Pop si Sorin Bota, deputatul PSD Calin Matei.

”De la Farcasa la Cupseni, de la Cupseni la Satulung, la Viseu si apoi in Ferneziu, am incercat sa fim alaturi de locuitorii acestui judet, de primarii mandri sa fie romani, de oamenii locului. Sambata am fost prezenti la sesiunea interjudeteana de comunicari stiintifice a profesorilor de matematica la Farcasa, locul care devine incet si sigur centrul vietii culturale a sudului judetului Maramures. A urmat, apoi, dezvelirea bustului lui Lucian Blaga, la Scoala Gimnaziala din Farcasa, o lucrare de arta minunata a artistului maramuresean Ioan Marchis.

Primarul comunei Farcasa, Ioan Stegerean si Consiliului Local, merita felicitarile noaste pentru buna organizare a evenimentului, precum si pentru toate actiunile si proiectele pozitive care se desfasoara aici”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

De la Farcasa, staff-ul PSD s-a deplasat la Cupseni, pentru a participa la ”Sarbatoarea Portului si Cantecului Popular”, editia a X-a 2014. ”A zecea editie a Sarbatorii portului popular in Libotin, Cupseni, editie jubiliara, a dovedit ca Lapusul ramane alaturi de Maramuresul voievodal, oaza de traditie si credinta a Maramuresului”, subliniaza liderul judetean al filialei PSD.

Tot sambata, reprezentantii PSD Maramures au fost prezenti si la inaugurarea Caminului Cultural Ariesu de Padure, din comuna Satulung, unde felicitarile se indreapta spre primarul Bujorel Muresan, precum si catre consilierii locali si oamenii de credinta din comunitate, care au contribuit la realizarea acestui proiect.

Ziua de duminica i-a gasit pe reprezentantii PSD in Viseu de Sus, alaturi de primarul Vasile Coman, la actiunile orasului. Dupa-masa s-a incheiat in cartierul Ferneziu, din municipiul Baia Mare, cu un meci de fotbal organizat intre PSD Maramures si Topitorul Ferneziu.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole