PSD Ulmeni solicita Biroului Electoral de Circumscriptie anularea tuturor voturilor exprimate in Chelinta  

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Liviu Luca, presedintele Organizatiei PSD Ulmeni a depus la Biroul Electoral de Circumscriptie Ulmeni o solicitare ca toate voturile exprimate in Sectia 203 Chelinta sa fie anulate. Liderul organizatiei locale al PSD isi motiveaza cererea argumentand faptul ca, la Sectia de Votare 203 Chelinta, procedeul de vot exprimat in 11 iunie 2017 a fost viciat.

Astfel, intre orele 15.00 – 18.00, candidatul PMP pentru Primaria Ulmeni, Lucian Morar s-a aflat in interiorul sectiei de votare manifestandu-se extrem de vocal si interactionand cu alegatorii, fapt interzis de legea electorala. Mai mult, candidatul Lucian Morar a intimidat votantii, pozitionandu-se chiar langa sectia de votare, salutand alegatorii inainte ca acestia sa intre la cabina de vot, iar apoi a urmarit introducerea buletinelor in urna.

Presedintele sectiei de votare, Ionut Moldovan nu a respectat, la randul lui,cerintele legii, afisand o atitudine partinitoare fata de Lucian Morar si neluand masura legala, respectiv de indepartare a candidatului de sectia de votare asa cum au stipulat indatoririle sale de serviciu.

Candidatul PMP si-a motivat prezenta in sectie de-a lungul atator ore incercand sa justifice faptul ca asteapta la rand, pentru a vota, desi nu si-a manifestat activ aceasta intentie. Reprezentantii PSD prezenti in sectia de votare au protestat la toate aceste incalcari flagrante ale legii electorale, insa pozitia lor nu a fost luata in considerare de catre presedintele sectiei, Ionut Moldovan.

Toti cei trei reprezentanti social-democrati prezenti in Sectia de Votare 203, respectiv Gheorghe Fechete, Marinel Alb si David Cosma vor depune, la randul lor, sesizari scrise referitoare la ceea ce s-a intamplat pe parcursul zilei de 11 iunie 2017. PSD militeaza pentru un proces electoral transparent si corect in sprijinul democratiei romanesti, motiv pentru care solicita Biroului Eelectoral de Circumscriptie Ulmeni anularea buletinelor de vot exprimate in Sectia 203 Chelinta, a aratat presedintele PSD Ulmeni, Liviu Luca.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2