PSD: Vicepresedintii Regiunii de Dezvoltare N-V au convocat prima sedinta regionala in Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ADVERTORIAL POLITIC

Duminica, 25 martie 2018, vicepresedintii PSD ai Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, – liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea si presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Doina Pana – au convocat o prima intalnire regionala la sediul PSD Cluj, unde presedinte al filialei judetene este Horia Nasra. In cadrul acestei intalniri au fost dezbatute principalele probleme politice si administrative ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest si au fost stabilite o serie de intalniri pe teme legate de Centenarul Marii Uniri.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, vicepresedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest a aratat ca, aceasta intalnire a avut loc sub egida ”social-democratie pentru Ardeal”.

”Din calitatea de vicepresedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord Vest am avut duminica, 25 martie 2018, alaturi de colega mea, vicepresedintele Doina Pana, reprezentant al PSD Bistrita Nasaud, o prima intalnire regionala la sediul PSD Cluj. I-am avut alaturi pe colegii nostri din Satu Mare si Bihor, respectiv Aurelia Fedorca, presedinte PSD Satu Mare si Ioan Mang, liderul filialei PSD Bihor, in timp ce gazda noastra a fost Gabriel Horia Nasra, presedintele PSD Cluj.

In cadrul acestei intalniri am reusit sa discutam principalele probleme politice si administrative ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Impreuna am stabilit cateva proiecte comune pe care le vom sustine cu totii pentru intreaga regiune si ne-am pus de acord ca solidaritatea va reprezenta, in primul rand, principiul de organizare politica”, a declarat vicepresedintele Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures.

”Le multumesc colegilor social-democrati, liderii filialelor judetene ale PSD din Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Maramures si Bihor, pentru prezenta la sedinta regionala a presedintilor de organizatii judetene. In acest an vom participa impreuna la mai multe evenimente dedicate Centenarului, in fiecare judet din Regiunea de Nord-Vest”, a precizat si gazda evenimentului, Gabriel Horia Nasra, presedintele PSD Cluj.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole