PSDi-știi au candidat la Primăria Baia Mare. Gheorghe Gligan, alternativa pentru Cherecheș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

După lungi discuții și dezbateri, social-democrații s-au hotărât să pună punctul pe I și l-au aruncat în lupta pentru Primăria Baia Mare pe cunoscutul jurnalist Gheorghe Gligan.

Alegerea acestora este foarte inspirată dat fiind faptul că Gligan, din postura de consilier local, a reușit să schimbe percepția și implicit votul colegilor săi locali sau chiar să oprească o serie de proiecte de hotărâre, propuse de actualul edil, care erau în defavoarea băimărenilor.

Vocea sa s-a făcut auzită de fiecare dată și a contat. Chiar dacă directivele partidului, care l-a pus pe lista Consiliului Local, au fost exprimate pentru un anumit tip de vot, Gheorghe Gligan nu a ascultat și a militat tot timpul pentru binele orașului și al cetățenilor. Acest lucru a deranjat mult, deoarece proiectele cherecheșiene care nu erau benefice fie au fost retrase, fie nu au întrunit numărul de voturi necesar ca să treacă în etapa următoare. De exemplu, când s-au mărit impozitele pentru băimăreni, la propunerea primarului Cătălin Cherecheș, evident, Gheorghe Gligan, în cadrul Comisiei de Buget-Finanțe, s-a opus, spunând că sunt majorări de-a dreptul nesimțite, iar el nu va vota așa ceva. Alături de un alt consilier local a reușit totuși să reducă din creșterea taxelor, care ar fi golit de-a dreptul buzunarele băimărenilor.

Social-democratul are planuri mari pentru oraș și speră ca băimărenii să-i dea o șansă reală, prin votul lor, în bătălia electorală pentru funcţia de primar. De precizat ar mai fi faptul că social-democratul, pe parcursul carierei de jurnalist, a relatat, prin intermediul numeroaselor articole publicate, neregulile care au loc atât în administrația locală, cât și în cea județeană.

Gheorghe Gligan este un om care nu uită de unde a plecat și care va milita, toată viața sa, pentru bunăstarea orașului și a locuitorilor săi. Este un om corect, sincer, echilibrat, bătăios, inteligent, care merită o șansă din partea semenilor săi. E necesară o schimbare, o schimbare în bine.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2