Purtatoarei de cuvant a Casei Albe i s-a refuzat cina intr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru Trump

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Sarah Sanders, a afirmat sambata ca i s-a cerut sa plece dintr-un restaurant unde venise sa ia cina, motivul acestei cereri fiind faptul ca lucreaza pentru presedintele american Donald Trump, relateaza Reuters, dpa si AFP, informeaza AGERPRES.

Incidentul s-a petrecut la restaurantul The Red Hen, din Lexington, statul Virginia, la circa 300 km de capitala federala.

”Seara trecuta mi s-a spus de catre proprietara Red Hen din Lexington, VA, sa plec pentru ca lucrez pentru @POTUS si, politicos, am plecat”, a scris Sarah Sanders sambata pe contul oficial de Twitter al secretarului de presa.

”Actiunile ei spun mult mai multe despre ea decat despre mine. Eu ma straduiesc intotdeauna sa tratez oamenii cu respect, inclusiv pe cei cu care sunt in dezacord, si voi continua sa fac asta”, a adaugat Sarah Sanders.

Proprietara restaurantului a confirmat incidentul si si-a aparat decizia de a refuza ca Sarah Sanders sa fie servita, a relatat Washington Post. ”Da, absolut. Am simtit ca sunt momente cand oamenii trebuie sa-si sustina convingerile”, a spus Stephanie Wilkinson pentru publicatia mentionata.

Mai multe sute de persoane au postat pe site-ul restaurantului atat mesaje de sprijin pentru Sanders, cat si de critici fata de gestul proprietarei.

Tot in aceasta saptamana, secretarul american pentru securitate interna, Kirstjen Nielsen, s-a vazut confruntata cu protestatari intr-un restaurant mexican din Washington, D.C. Protestatarii i-au strigat ”Rusine! Rusine!”, in contextul deciziei administratiei Trump de a-si mentine politica dura impotriva imigratiei la granita cu Mexic.

Kirstjen Nielsen a decis sa paraseasca restaurantul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2