Dupa mesajele abjecte postate pe Facebook, purtatorul de cuvant al Prefecturii a demisionat

cosmin-mesarosCosmin Mesaros a demisionat din functia de secretar al Cancelariei si purtator de cuvant din cadrul Institutiei Prefectului Judetului Maramures. Acesta si-a anuntat decizia intr-un comunicat de presa. Motivul demisiei sale este un incident avut cu ziaristii locali, despre care a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, folosind un limbaj abject. Ulterior postarii, acesta si-a sters contul de Facebook.

cosmin mesaros mesaj facebook catre jurnalisti

“Vreau sa va multumesc pentru colaborare, pentru sinceritatea si obiectivitatea cu care ati mediatizat activitatile institutiei, dar si pentru modul in care ati transmis maramuresenilor informartiile utile si importante din judetul nostru”, a declarat Cosmin Mesaros.

Cosmin Mesaros a fost, vreme de aproximativ un an de zile, purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Maramures.

ZiarMM

foto: ifz

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. dilau

  prietene cosmin, postarea e beton dar ne lasi in ceatza daca nu ne spui si la cine te referi?. cind zici: ” slugi nevertebrate …..” e clar ca bati ” dincolo” dar am impresia ca dai si in ” noi” cu a ta ” … micuta rezervatie de paduchi de mahala…”. ma insel cumva?.

  Reply
 2. Andrei

  Un taran prost care vroia sa fie – ” ziarist” . Ma bucur ca l-au “demisionat”. Stim exact de unde. Bravo Zete.

  Reply
 3. Vasile

  Acest limbric vorbeste de slugi nevertebrate? Pai, mai, mare jurnalist, unde puii mei ai lucrat tu? La emm-ul lui Cake? Purtator de cuvant al lui Rohian? Adica in doua locuri unde trebuie sa faci numai ce iti zic sefii, unde nu se pune problema libertatii de exprimare? Un gunoi care la comanda politica si sustinut de un sociopat care temporar ocupa postul de primar al municipiului, si-a creat un cont fals de facebook si a aruncat cu laturi in cine ii era potrivnic primarului. Acesta este un personaj platit din bani publici. De fapt, nu inteleg de ce ma revolt. Respecta tiparul…
  Domnilor ziaristi, jurnalisti sau orice alt lucrator in mass media: exista o incompatibilitate morala vadita intre calitatea de jurnalist si cea de lucrator in slujba politicienilor. Mass-media este a patra putere intr-un stat democratic, al carui scop este tocmai de a le verifica si supraveghea pe celelate trei sa nu greseasca, sa nu derapeze, sa nu incalce legea. Mass-media este unica arma in mana cetatenilor, prin care acestia pot controla Justitia, parlamentul si guvernul. O democratie completa nu poate exista in lipsa unei prese libere si independente, pentru ca ii lipseste unul din cei 4 piloni. In momentul in care oamenii de presa lucreaza in slujba politicienilor, devin un fel de lupi – paznici la oi. Politicienii nu angajeaza jurnalisti pentru cat de “masteri” sunt ei in comunicare, ci pentru a-i controla. Un jurnalist care a fost vreodata in slujba unui politician si, implicit, in slujba unui partid, nu va informa niciodata cetatenii despre faradelegile acelui politician/partid. Asta deoarece cainele nu musca mana celui care il hraneste. Iar politicianul care angajeaza jurnalisti, urmareste sa detina controlul asupra a ceea ce se poate scrie despre el, despre partidul lui si despre matrapazlâcurile lui. Iar asta il face sa fie dictator. Mai exista o categorie de jurnalisti. Cei care sunt angajati pentru ca sunt santajisti, de cei care sunt santajabili. Or fiind santajabil, inseamna ca esti incompatibil cu orice functie publica. Asadar, nu ai presa libera, inseamna ca nu ai democratie. Antonimul democratiei este totalitarismul. In momentul de fata, noi avem un stat totalitar, o dictatura a hotiei, a incompetentei si a imposturii. Astia sunt politicienii nostri si ai lor caini de paza ai totalitarismului.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1