Purtatorul de vorbe al Casei Judetene de Pensii Maramures, un esec profesional. Asteptam reactia conducerii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gherda Tamasan, fost jurnalist, actualmente responsabil de relatia cu presa, in cadrul Casei Judetene de Pensii Maramures, este unul dintre cei mai slabi purtatori de cuvant din toate timpurile. Pe langa faptul ca nu e capabila sa identifice subiecte pentru a elabora in timp util comunicate de presa in vederea informarii opiniei publice cu privire la modificarile legislative, bilete de tratament si altele, mai nou, a ajuns sa “fure”, la propriu, subiectele independente pe care le au jurnalistii.

Mai precis, redactorul ZiarMM.ro i-a solicitat informatii cu priviere la majorarea pensiilor, respectiv a punctului de pensie, cate persoane vor beneficia de marire la nivel de judet, defalcat pentru Baia Mare si Sighetu Marmatiei, precum si care sunt categoriile de pensionari ce nu vor beneficia de aceasta crestere a punctului de pensie. Ulterior, Gherda a revenit cu un telefon, anuntand redactorul ca a facut comunicat de presa cu informatiile solicitate de el si ca si ea ar fi dat oricum informarea pentru ca la sfarsit de saptamana e 1 septembrie.

O anuntam oficial pe madam Gherda ca discutiile cu redactorul au fost inregistrate, conform uzatelor, ea fiind informata verbal ca e un subiect independent, aceasta nepomenind de intentia ei de a emite un eventual comunicat de presa. Lipsa de profesionalism al Gherdei Tamasan, dar si faptul ca “uita” ceea ce vorbeste, precum si emiterea, extrem de rar, a comunicatelor de informare a cetatenilor prin intermediul presei denota faptul ca aceasta nu are nimic de-a face cu munca de purtator de cuvant.

Pe aceasta cale ii solicitam directorului CJP Maramures Lucica Pop sa se autosesizeze. Mai mult, solicitam sa ni se comunice ce salar are asa-zisul purtator de cuvant si ce atributii ii sunt conferite, conform fisei postului.

Foto: Gherda Tamas, FB (26 august 2019-cand pagina ei inca a fost publica)

Redactia ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole