Putem pleca de la premisa că vor fi focare în școli, odată cu începerea anului scolar?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dr. Virgil Musta: De fapt aici este cheia. Cred că ar trebui evaluați factorii de risc la copii și la familie și trebuie luate măsuri în acest sens, scrie republica.ro.

Dr. Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara, a fost intrebat la Digi24 dacă putem pleca de la premisa că vor fi focare în școli, odată cu începerea anului scolar.

„Da, putem pleca de la premisa asta. Cred că este important să se evalueze riscurile la nivelul fiecărei școli, să se ia anumite măsuri, dar mai important este să fie evaluat riscul în familie de a se produce boli severe sau grave. Voi face în perioada următoare o analiză legată de începerea anului școlar, pentru a da niste sfaturi legate de evaluarea stării de sănătate în familii. De fapt aici este cheia. Dacă copiii cel mai probabil vor face o fomă ușoară de boală sau vor fi asimptomatici dacă nu au factori de risc, cred că ar trebui evaluați factorii de risc la copii și la familie și trebuie luate măsuri în acest sens”, a declarat medicul Virgil Musta la Digi24.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1