Putin: Rusia isi va apara interesele, nu cauta dusmani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vladimir-putinPresedintele Vladimir Putin a declarat joi ca Rusia isi va apara interesele, dar nu are intentia de a se implica in nicio confruntare geopolitica, informeaza Reuters, transmite AGERPRES.

“Noi nu cautam si niciodata nu am cautat dusmani. Avem nevoie de prieteni”, a afirmat Putin in discursul sau anual despre starea natiunii, la Kremlin.

Cu toate acestea, Putin a subliniat ca Rusia nu va tolera nicio tentativa ce ar dauna intereselor sale.

El a mai declarat ca Rusia este gata sa coopereze cu noua conducere a Statelor Unite anul viitor. Moscova spera sa lucreze cu Washingtonul pentru a lupta impotriva terorismului, in timp ce ambele tari au o responsabilitate comuna pentru securitatea globala, a spus Putin in discursul anual asupra starii natiunii, rostit la Kremlin.

“Speram sa facem eforturi impreuna cu Statele Unite in lupta impotriva unei amenintari reale — terorismul global”, a afirmat el.

Printre altele, presedintele rus a notat ca “problemele interne” ale Rusiei provoaca “in primul rand incetinirea cresterii economice” in tara.

“Am obtinut o stabilitate macroeconomica, ne-am pastrat rezervele financiare. Ne asteptam ca inflatia sa scada considerabil in acest an, sa fie mai mica de 6%, eventual 5,8%”, a spus el.

“In 2018, trebuie sa ne gandim la perfectionarea mecanismului de impozitare si sa aplicam (modificarile) de la 1 ianuarie 2019”, a adaugat Putin.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *