Rabla: Aproximativ 14.000 de tichete electronice, rezervate de persoanele fizice si juridice 

PNL

programul-rabla-masiniCirca 14.000 de tichete au fost rezervate, pana in prezent, in sistemul informatic al Administratiei Fondului pentru Mediu in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2015 – ‘Rabla’, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, transmis joi AGERPRES.

Rezervarea celor 14.000 de vouchere a fost realizata atat de persoanele fizice, cat si juridice.

Pe de alta parte, AFM anunta inchiderea unei noi etape de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice pentru programul ‘Rabla 2015’. In cadrul programului au fost analizate 831 dosare, dintre care 411 dosare au fost acceptate, pentru 1.380 de autovehicule, iar 420 de dosare au fost respinse.

Potrivit sursei citate, la ora actuala, la registratura AFM s-au depus peste 1.500 de dosare de catre persoanele juridice si institutiile publice. Persoanele interesate sa participe la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national pot depune dosarele de finantare la sediul AFM, pana la data de 30 septembrie 2015.

Persoanele fizice care vor sa achizitioneze o masina noua pot aplica, incepand din 27 aprilie, in cadrul Programului ‘Rabla’, bugetul alocat in acest sens de catre autoritati fiind de 162,5 milioane de lei.

Totodata, Programul ‘Rabla’ destinat persoanelor juridice, inclusiv institutiilor publice, operatorilor economici fara personalitate juridica, organizatiilor profesionale care sunt organizate si isi desfasoara activitatea in una dintre formele de exercitare a profesiei liberale, a demarat in data de 4 mai, cu o alocare de 5.000 de vouchere si un buget total de 37,5 milioane lei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1