septembrie 19, 2021

RADARE NOAPTEA – Polițiștii din Baia Mare sunt cu ochii pe cursele ilegale de mașini din oraș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare acționează zilnic pe arterele de circulație din oraș pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Chiar astăzi, 10 septembrie, cu începere de la ora 10.00 a avut loc o astfel de acțiune pe Bulevardul Independenței. În câteva minute deja erau opriți primii șoferi care au apăsat prea tare pedala de accelerație. Cei mai mulți dintre ei au fost prinși de aparatul radar din dotarea autospecialei de poliție circulând cu peste 100 de km/h, semn că nu degeaba acest bulevard este considerat cel mai periculos drum din oraș din punct de vedere al accidentelor rutiere.

Nu au lipsit scuzele șoferilor, unii se grăbeau la examene, alții că nu au văzut când a ajuns acul la viteza aceea, însă cu toții s-au ales cu amenzi.

„Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare acționează preventiv pentru respectarea legislației rutiere, pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă, acționăm preventiv pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Se au în vedere și acele curse ilegale de mașini care au loc pe bulevardele din municipiu. De asemenea, acționăm și pentru depistarea conducătorilor auto și moto care au modificări ale sistemului de evacuare a noxelor sau modificări neomologate ale autovehiculului. Ar mai trebui amintit și faptul că aparatele radar acționează inclusiv noaptea pe drumurile publice din municipiul reședință de județ, multe permise de conducere fiind reținute din cauza vitezei excesive. Atragem atenția conducătorilor auto că este necesară respectarea legislației rutiere în vigoare”, a declarat Grigore Tomoiagă, șeful Biroului Rutier Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2