Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare. Decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Cristian Borcea, din nou la inchisoare pentru 5 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Magistratii Instantei Supreme l-au condamnat definitiv, joi noapte, pe Radu Mazare la 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind retrocedarea plajelor, iar Cristian Borcea a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. In prima instanta, Mazare a primit 4 ani, iar Borcea a fost achitat, scriu jurnalistii Mediafax.

Judecatorii instantei supreme l-au condamnat, joi noapte, la 9 ani de inchisoare cu executare pe fostul primar al Constantei, Radu Mazare, decizia fiind definitiva. De asemenea, o pedeapsa cu executare a fost dispusa si pentru Cristian Borcea, acesta primind 5 ani. Borcea se va intoarce in detentie dupa ce a fost eliberat conditionat in urma cu cateva luni.

In prima instanta, fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, in acest dosar, in iulie 2017, la patru ani de inchisoare cu suspendare. El este acuzat, alaturi de alti functionari, de atribuirea nelegala a unor terenuri, prejudiciul estimat de DNA ridicandu-se la 114 milioane de euro. Decizia instantei a venit dupa noua ani de procese si alte opt amanari consecutive de pronuntare a unei sentinte.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2