Radu Mazare va fi dus la Instanta suprema pentru confirmarea mandatului de arestare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fostul primar Radu Mazare va fi adus marti, in jurul orei 14,30, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui in ianuarie 2018 in dosarul “Polaris”, informeaza AGERPRES.

Radu Mazare a fost adus luni seara in Romania cu o escorta a Politiei si a fost inchis in Penitenciarul Rahova, unde va sta in carantina 21 de zile, dupa care va fi transferat la un penitenciar apropiat de localitatea de domiciliu.

Mazare a plecat in Madagascar de mai mult de un an, iar acolo a facut demersuri pentru obtinerea azilului.

Fostul edil are multiple condamnari in Romania. Pedeapsa definitiva care a atras cu sine si mandatul international de cautare este cea pronuntata in 8 februarie de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cand Radu Mazare a fost condamnat la noua ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

De asemenea, el mai are o condamnare de 9 ani si 10 luni in dosarul “Polaris”, dar si o condamnare de 6 ani si 6 luni inchisoare primita intr-un dosar de abuz in serviciu, insa ambele decizii nu sunt definitive.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *