septembrie 21, 2019

Radu Opaina (FAPR): Facturile la intretinere sunt mai mari iarna aceasta in unele localitati

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Facturile la intretinere au fost mai mari in aceasta iarna decat cele din sezonul trecut in unele localitati, a declarat luni presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania (FAPR), Radu Opaina, conform Agerpres.

“Facturile de iarna aceasta la intretinere pentru populatie sunt mai rele decat anul trecut din punct de vedere al pretului in unele localitati, in conditiile in care nu am avut o iarna deloc grea. Bucurestiul nu se numara printre orasele unde pretul facturilor e mai mare, pentru ca in Capitala pretul a ramas acelasi de vreo trei ani. Cele mai mari (cresteri — n.r.) sunt in Ploiesti, cu 45% fata de anul trecut, in Turnu Severin — cu 20%”, a spus Opaina.

El s-a referit la scaderea calitatii serviciului de furnizare a agentului termic.

“S-a constatat iarna aceasta mai acut decat anul trecut scaderea calitatii serviciului. Foarte multa lume s-a plans ca nu are caldura in case, adica furnizorul nu poate asigura minimum minimorum pe care il are sub contract”, a precizat Opaina.

In ceea ce priveste Bucurestiul, el a informat ca proprietarii au semnalat lipsa caldurii, costuri ale facturilor prea mari fata de cat au consumat.

“Unii au semnalat ca nu mai au caldura sau nu mai au apa calda, pentru ca, din motive independente de vointa lor, s-a sistat acel serviciu, chiar daca era platit la zi”, a adaugat Opaina.

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *