Radu Preda va conduce IICCMER

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul a numit in functie mai multi secretari de stat si subsecretari de stat la Justitie, Economie, Transporturi, Cultura, Educatie si Energie, potrivit unor decizii publicate joi in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres.

Astfel, Alin Lucian Antonhi a fost numit secretar de stat la Ministerul Justitiei, iar Cosmin Catalin Olteanu a fost desemnat secretar de stat la Ministerul Economiei. Emil Florin Albota va ocupa functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, in timp ce la Ministerul Culturii Guvernul a numit-o in functia de secretar de stat pe Csilla Hegedus.

Executivul a decis, totodata, numirea lui Cezar Radu Soare ca subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor. Pe aceeasi functie, la Departamentul pentru Energie, a fost numit Daniel Costel Andronache.

Executivul a mai decis numirea lui Radu Preda ca presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc.

La randul sau, Doru Adrian Ghitcuta a fost desemnat in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

De asemenea, Guvernul a decis revocarea din functia de director general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara a lui Arthur Marius Ursu, la cererea acestuia. Conducerea ANCPI va fi asigurata, pana la numirea, conform legii, a unui nou director general, de directorul general adjunct al institutiei, Marcel Grigore.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2