UPDATE: Radu Stef, desemnat avocatul Consiliului Local in dosarul Anghel – Consiliul introduce o cale extraordinara de atac, desi nu e parte in proces

Radu Stef, consilier local si avocat, va reprezenta Consiliul Local in dosarul lui Cristian Anghel. Alesii locali intentioneaza sa introduca o cale extraordinara de atac impotriva sentintei penale de condamnare a primarului Cristian Anghel de catre Curtea de Apel Cluj.

Marti, la ora 12, Consiliul Local se reuneste pentru o sedinta de indata, in vederea mandatarii lui Radu Stef. „Imputernicirea d-lui Radu Stef sa reprezinte Consiliul Local Baia Mare in dosar nr. 6718/182/2007, in vederea formularii unei cai extraordinare de atac impotriva deciziei penale nr. 210/R/2010 pronuntate de Curtea de Apel Cluj in dosarul de mai sus pentru a se clarifica situatia T.V.A.-lui aferent imobilului Horea nr. 46 A”, se precizeaza in ordinea de zi a sedintei de azi.

Demersul Consiliului Local este ciudat, din moment ce institutia nu este parte in dosarul lui Cristian Anghel.

UPDATE: In urma votului consilierilor locali, avocatul Radu Stef a fost imputernicit sa reprezinte Consiliul Local in acest caz. Alesul local liberal a precizat faptul ca initiativa vine dupa ce Consiliul Local nu a mai fost citat ca si parte in dosarul aflat pe rolul Curtii de Apel Cluj, desi in primele doua instante (Judecatoria Baia Mare si Tribunalul Maramures) a fost reprezentat in cauza privindu-l pe Cristian Anghel.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu