Radu Stroe despre excluderea din PNL: Partidul se indreapta catre o prapastie

Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Radu Stroe a afirmat luni, dupa excluderea sa din PNL, ca este independent si se gandeste la o eventuala colaborare a sa cu PSD, scrie Agerpres.

Fostul ministru de Interne a fost exclus luni din PNL, votul fiind dat in sedinta Delegatiei Permanente a partidului.

„Alegerile europarlamentare au demonstrat ca decizia politica de iesire din USL a fost total gresita. Decizia a fost luata asa cum ati vazut si dumneavoastra. Nu inteleg in ce directie se indreapta PNL. Decizia a fost gresita in raport cu cei 800 de primari, mii de consilieri, 150 de parlamentari care vor ramane sa taie frunza la caini. Regret nespus ca PNL se indreapta cu pasi vertiginosi catre o prapastie”, a afirmat Stroe.

El l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru decizia de a demisiona din fruntea PNL. „Nu i-a trebuit mult timp sa inteleaga ca e foarte complicat in PNL”, a adaugat Stroe.

Potrivit acestuia, PNL nu trebuia sa ia decizii privind afilierea la PPE in Parlamentul European, ci sa analizeze rezultatul alegerilor.

„Domnul Antonescu nu a platit. Ideea asta formala ca am demisionat, dar raman cu tine si conduc in continuare partidul mi se pare ca nu e de demnitatea unui presedinte al PNL. Pacat”, a punctat Stroe.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole