Raed Arafat: Este imposibil ca fiecare judet sa aiba un elicopter

home camp2
home camp2
home camp2

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, a declarat sambata, la Timisoara, ca nu se poate pune la dispozitia fiecarui judet cate un elicopter medical, dar ca toata lumea trebuie ”sa poata beneficia egal” de astfel de servicii, informeaza AGERPRES.

”Este imposibil sa se puna un elicopter in fiecare judet. Timisoara are unul (la Arad — n.r.) care este sub coordonarea Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara. Nu permit nici fondurile si nici nu se considera necesar in acest moment sa ai foarte multe. (…) Dar toata lumea trebuie sa beneficieze egal de aceste servicii”, a spus Arafat.

Potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in acest moment, trebuie sa se ajunga la cate un elicopter pe regiune, dupa care sa se faca analiza pe zona montana.

”Este un alt aspect la care ne uitam, problema cautarii-salvarii, trebuie elicoptere grele si care trebuie sa intre in vizorul nostru. Gandirea noastra este pe regiune, pe plan national, si nu este doar pe plan local sau judetean, dar toata lumea trebuie sa beneficieze egal de aceste servicii”, a explicat Raed Arafat.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *