Raed Arafat s-a vaccinat împotriva COVID-19 la Spitalul Gerota din Capitală

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

Secretarul de stat Raed Arafat și personalul din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență sunt vaccinați în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

Principalele declarații ale șefului DSU:

Astăzi mi-a venit rândul. Vor continua colegii noștri de la DSU să vină în următoarele zile pentru vaccinare.
Este un gest de normalitate. Abia am așteptat să ajung să mă vaccinez.
Nu am recomanda oamenilor să se vaccineze, dacă noi nu ne-am vaccina.
Este speranța pe care o avem în acest moment. Este calea care, dacă este urmată de cât mai mulți, ne-ar ajuta să ajungem într-o situație cât mai aproape de normalitate.
Este un vaccin sigur, gratuit. Îndemn să nu fie ascultate știrile nefondate despre vaccin, ci îndemn oamenii să urmărească studiile și informațiile oficiale.
Sperăm ca un număr importanți dintre cei ezitanți să vină la vaccinare. O parte din oameni încă vor să afle informații. Este rolul nostru să fim transparenți.
A patra tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, 150.150 doze, a sosit azi în România, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Autoritățile au anunțat că începând cu 15 ianuarie va fi demarată a doua fază a campaniei de vaccinare cu imunizarea persoanelor de peste 65 de ani și bolnavii cronici.

Până ieri, au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) 108.294 de persoane din rândul cadrelor medicale.

FOTO alephnews.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *