Raed Arafat, video-conferinta pe tema SMURD

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

smurd-maramuresMiercuri, 28 ianuarie, prefectul judetului Maramures, Anton Rohian, a participat la sedinta de evaluare a activitatii departamentului pentru Situatii de Urgenta pentru anul 2014.

In cadrul sedintei desfasurate in sistem video-conferinta secretarul de stat Raed Arafat, a prezentat viziunea Departamentului pentru Situatii de Urgenta in anul 2015 dar si un scurt bilant al activitatii SMURD pentru anul 2014. Raed Arafat a multumit in mod special prefectilor din intreaga tara pentru modul in care au coordonat si au gestionat situatiile de urgenta aparute pe parcursul anului 2014.

„Departamentul pentru Situatii de Urgenta are numai un an de la infiintare, iar lucrurile se pot imbunatati. In ultimii ani, cerintele privind interventiile in situatii de urgenta sunt din ce in ce mai mari.

In aceste conditii, se impune cu prioritate dotarea structurilor de interventie cu echipamente moderne, adecvate si specifice, care sa conduca la eficientizarea interventiilor in situatii de urgenta.

In cursul anului trecut, am alocat Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta 59 de autoturisme de teren DACIA DUSTER. Alte 159 de autoturisme vor fi livrate pana la sfarsitul lunii martie”, a precizat viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, cu ocazia acestui prilej.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1