Rafinament: Seara cu jazz & wine. Peet Project revine in Baia Mare. Unde canta si cat costa intrarea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, iubitorii muzicii de calitate sunt invitati la spectacolul trupei Peet Project, in Crama Millennium, din Baia Mare. Cei cinci instrumentisti au acceptat invitatia de a canta din nou pentru baimareni, dupa alte trei concerte sustinute in centrul vechi, in 2014.

Peet Project este o formatie infiintata in Ungaria, in 2009, a carei abordare muzicala imbina elemente din jazz, pop si funk, dand nastere unui sound original, cu creionari personale ale pieselor interpretate. Recunoasterea internationala a venit in 2013, cand au obtinut distinctia „Artistul debutant al anului”, la Catalina Island Jazz Festival (SUA).

In 2014, Peter Ferencz (alias Peet) a inceput sa lucreze la cel mai complex album al grupului („Love”), iar prima piesa „Jazz and wine”, cea mai cunoscuta dintre creatiile trupei, a ajuns in ierarhia Billboard Smoth Jazz, precum si in primele 20 de piese in clasamentul pieselor de smooth jazz din SUA. Performanta le-a adus si celebritatea, artistii primind tot mai multe solicitari de a canta la diverse festivaluri internationale.

Cel mai important dintre acestea este cel de la Mallorca (de referinta pentru jazz-ul european), unde Peet Project a concertat in 2016, formatia maghiara primind invitatia de a participa din nou, in mai, 2018.

In Crama Millennium, din centrul vechi al Baii Mari, Peet Project va canta sambata, 4 noiembrie, incepand cu ora 21. Intrarea este libera pentru toti clientii localului, care vor putea savura un strop veritabil de jazz & wine. Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte pe care Peet Project le sustine in Romania, dupa ce formatia a participat la mai multe festivaluri organizate in Statele Unite, in a doua parte a lunii octombrie.

Mai jos, cateva piese cantate in Baia Mare, in anul 2014.

ZiarMMPrint Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2