Raluca Turcan: Miza alegerilor interne din PNL o reprezinta unitatea

Miza alegerilor interne din Partidul National Liberal o reprezinta unitatea, atragerea tuturor oamenilor de valoare si a oamenilor care isi pun sperantele in PNL sa intre intr-un proiect care sa fie cat mai cuprinzator, a declarat marti presedintele interimar Raluca Turcan, informeaza AGERPRES.

“Eu nu am candidat, pentru ca am facut o consultare cu colegii si cred ca este mult mai important sa aduni energiile din partid, decat sa le disipezi. Asadar, voi sustine acel candidat la presedintia partidului care va avea, pe de o parte, o platforma care sa asigure diferentierea PNL de celelalte partide politice, o data prin solutiile oferite pentru a revigora mediul economic si integritatea in functia publica si, pe de alta parte, acel candidat la presedintia partidului care asigura si o echipa care sa vina cu dorinta de implicare, integritate si profesionalism in decizia nationala a partidului”, a precizat Raluca Turcan.

Presedintele interimar al PNL a participat marti la dezbaterea intitulata “Suport legislativ pentru invatamantul profesional si tehnic”, organizata de Institutul de Studii Populare, Fundatia Hanns Seidel si Platforma pentru Educatie Competitiva.

Pana marti, pentru functia de presedinte al PNL si-au depus candidaturile Ludovic Orban, Cristian Busoi si Viorel Catarama.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1