Raluca Turcan: Am primit propunerea unanima de a fi presedinte interimar al PNL

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

raluca-turcanDeputatul liberal Raluca Turcan a declarat, marti, ca a acceptat propunerea pe care i-au facut-o in mod unanim colegii din Biroul Politic National de a fi presedinte al PNL, ca urmare a scorului electoral pe care l-a obtinut partidul in Sibiu, informeaza AGERPRES.

“Am primit propunerea unanima din partea tuturor colegilor de a fi presedinte interimar al PNL in conditiile in care am venit astazi la sedinta cu cel mai bun rezultat obtinut de PNL in toata tara. (….) Aceasta propunere nu a venit in urma unui compromis, a unor negocieri. Nu m-am asteptat si nu mi-am dorit sa se intample lucrul acesta. Dimpotriva, am o organizatie si o echipa frumoasa in PNL Sibiu”, a precizat Turcan.

Ea a aratat ca PNL are capacitatea de a renaste si de a fi cel mai puternic partid de dreapta din Romania.

“La nivel national am primit un mesaj ca oameni care si-ar fi dorit sa voteze pentru PNL impotriva PSD au avut niste semne de intrebare, niste nemultumiri si s-au indepartat de noi. Or, la aceste mesaje pe care le-a dat societatea noi trebuie sa raspundem si trebuie sa corectam si cred ca are capacitatea de a renaste, de a transmite oamenilor ca poate sa fie cel mai puternic partid de dreapta din Romania”, a adaugat Raluca Turcan.

Aceasta a sustinut ca nu vizeaza functii si ca doreste sa contribuie la reconstructia PNL care trebuie sa se bazeze pe “solutii concrete”.

“Vreau sa sprijin ca PNL sa devina acel partid pe care oamenii il asteapta ca reprezentant al dreptei romanesti. Nu am proiecte politice secrete, nu am inca planuri, nu vand blana ursului din padure, niciodata nu am facut lucrul acesta. Toata cariera mea m-am concentrat pe eficienta si obtinerea de performanta. E nevoie de astfel de persoane la conducerea PNL”, a afirmat Turcan.

In opinia sa, in campanie a contat foarte mult faptul ca liberalii nu au vorbit despre proiecte concrete pe care oamenii le asteapta in continuare.

“Am preferat o buna perioada sa ne concentram pe persoane, pe lucruri marunte si nu am vorbit despre proiecte mari pe care oamenii le-au asteptat de la PNL”, a adaugat Raluca Turcan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1