Raluca Turcan: Protestele vor continua si se vor amplifica

Reclame home 1
Reclame home 1

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat, vineri, ca protestele vor continua si se vor amplifica in urmatoarea perioada, informeaza AGERPRES.

„Protestele vor continua si se vor amplifica. Si o sa incurajez atitudinea tuturor oamenilor cinstiti din tara aceasta, manifestata public. Si cred ca oamenii cinstiti si corecti trebuie sa se manifeste public, sa isi faca vocea auzita”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a participat vineri la protestul mut din fata sediului PSD Sibiu si a anuntat ca va continua sa se alature celor din strada, care se manifesta, astfel, impotriva Guvernului si a coalitiei PSD – ALDE. In timpul protestului de vineri, Raluca Turcan a primit un martisor cu sloganul #rezist, pe care a spus ca il va purta tot timpul.

„Am participat la protestul mut in fata sediului PSD alaturi de sibienii care isi doresc o Romanie care sa isi respecte cetatenii. Si am primit un martisor (…), acest martisor cu sloganul „#rezist”. Da, cred ca, astazi si in urmatoarele zile, in Romania, tot mai multi cetateni ar trebui sa strige intr-o singura voce, „da, rezistam” impotriva asaltului pe care l-a declansat alianta PSD-ALDE impotriva romanilor. (…) Voi face tot posibilul sa ajung (la protestul de vineri seara – n.r.)”, a mai afirmat Raluca Turcan.

Prim-vicepresedintele PNL a precizat ca va participa la proteste, dar ca nu doreste, ca politician, sa confiste manifestarile de strada.

„Nu as vrea nicio secunda se se inteleaga sau sa se creada ca urmaresc, ca om politic, sa acaparez manifestarile de buna credinta ale cetatenilor, ale romanilor, ale sibienilor. De aceea ma alatur ori de cate ori pot, nu o voi face ostentativ, asa cum nu am facut-o niciodata, am fost aproape la toate protestele din Bucuresti, dar nu am cautat nici mediatizare, nici camerele de luat vederi. Am fost pur si simplu in calitate de simplu cetatean. De aceea, nu vreau sa confisc eu, ca om politic, manifestarile de strada”, a mai spus Raluca Turcan.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole