Ramira va deveni una dintre cele mai competitive firme din Europa, spune Dumitru Matei

Ramira va deveni una dintre cele mai competitive firme din Europa in urmatorii cinci ani, spune Dumitru Matei, fostul actionar majoritar al companiei.

El spune ca, odata cu vanzarea a 73% din actiuni catre firma ceha Chropynska, in Ramira se vor mai crea inca 100 de locuri de munca.

“Cei care au cumparat s-au angajat sa finalizeze toate investitiile din Ramira si, in cinci ani de zile, devine una dintre cele mai competitive firme din Europa.

Daca noi aveam o problema in Ramira, dispareau 450 de locuri de munca. Acum se estimeaza ca in urmatorii doi ani de zile se mai creeaza inca 100 de locuri de munca”, a spus Dumitru Matei.

Acesta a mai adaugat ca, lunar, Ramira injecteaza aproximativ 600.000 de lei bani cash.

“Acum terminam o linie pentru Nissan Japonia si numai din Ramira vor pleca cu un transportator din Baia Mare 25-30 de camioane cu utilaje in Slovenia. Injectam in Baia Mare, in cash, lunar, aproximativ 600.000 de lei”, a mai afirmat Dumitru Matei.

Cel mai probabil, in urmatoarea perioada, Dumitru Matei va deveni presedinte al noului consiliu de administratie al firmei, fapt care il va obliga sa-si dea demisia din functia de viceprimar.

Vlad HERMAN

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *