Raport Banca Mondiala: Aproximativ 3,2 miliarde de oameni utilizau internetul, la sfarsitul anului 2015

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

laptopNumarul utilizatorilor de internet la nivel mondial a ajuns, la finele anului 2015, la aproximativ 3,2 miliarde, triplu fata de cifrele inregistrate in ultimul deceniu, arata Raportul Bancii Mondiale “Digital Dividends World Development 2016”, dat, marti, publicitatii, intr-o conferinta de specialitate, informeaza AGERPRES.

Cu toate acestea, conform documentului, decalajul digital ramane una dintre problemele existente in intreaga lume, iar in acest sens statistica arata ca aproape 60% din populatia lumii este offline si nu poate participa activ la economia digitala.

In plus, per ansamblu, sase miliarde de oameni nu au acces la o conexiune de internet de mare viteza, aproximativ patru miliarde nu au acces la o conexiune internet si circa doua miliarde de oameni nu detin un telefon mobil. Pe de alta parte, in multe dintre gospodariile din tarile in curs de dezvoltare, exista un telefon mobil, dar membrii gospodariei nu au acces la electricitate sau la apa potabila. De asemenea, aproape 70% dintre gospodariile aflate intr-una din ultimele cinci tari la nivel mondial privind gradul de dezvoltare economica sunt in aceeasi situatie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *